روزهای عاشقی یک طلبه

طلبگی یعنی توکل داشتن ، رنگ بی رنگی به تن انداختن / اینجا : دانشگاه کوچک من

روزهای عاشقی یک طلبه

طلبگی یعنی توکل داشتن ، رنگ بی رنگی به تن انداختن / اینجا : دانشگاه کوچک من

روزهای عاشقی یک طلبه

بسم الله الرحمن الرحیم طلبه شدم ، نه به اجبار و نه به طمع ، به عشق و علاقه ، و با توکل بر خدای متعال قدم در این راه گذاشتم. .............. محور طلبگی جز عشق چیزی نیست ............... عشق به دو چیز : عشق به خدا و عشق به خدمت ....................... عاشق بودن باعث میشه که ادم کارهای عجیبی کنه ، و اتفاقات خاصی رقم بخوره. ................. این که یه نفر از یه خانواده ی نسبتا پولدار و سرشناس تصمیم بگیره طلبه بشه برا خودش حکایت ها داره ............. اینحا از روزهای زندگی ام مینویسم..... بنای اینجا بر تایید کامنت ها هست اما قانون اصلی اینه که من هر کامنتی رو صلاح بدونم تایید میکنم. پس همیشه احتمالش هست که کامنتی عمومی نشه و فقط خودم بخونم.

محبوب ترین مطالب

تصمیم اشپزخانه ای

دوشنبه, ۱۸ تیر ۱۳۹۷، ۰۴:۰۴ ب.ظ

سلام بر کشاف حقائق و دقائق امام جعفر صادق علیه السلام

روز شهادت شما روز یتیمی ما و غم اهل بیت علیهم السلام

روز عزای زهرای اطهر سلام الله علیها.

.

چند روز قبل تو راه خانه یکی از این وانت هایی که دوره میگردن و وسایل اشپزخانه میفروشن رو دیدم. چند تا ظرف و قابلمه داشت که قیافه شون خوب بود. قیمت کردم اما اینقدر گران بود که از خیر خریدنش گذشتم.

چند روز قبل هم تلویزیون تبلیغ ظروف اگرین رو پخش میکرد. دیدم چه ظرفهای سالم و خوبیه.

از قضا در همین چند روز از مضرات ظروف مسی و ظروف تفلن که خراشیده شدن باشند خواندم.

و باز هم از سر اتفاق ما تو خونه ظرف مسی استفاده میکنیم که همیشه برا سفید کردنشون مشکل داریم و میدونید که اگر ظرف مسی سفید نشه باعث مسمومیت میشه .

و از طرف دیگه مهمانی منزل کسی بودم و غذا رو با ظرفهای اگرین اورد و کلی هم ازشون تعریف کرد. مثلا تو ماهیتابه اش بخاطر لبه بلندش میشد کته پخت.

معتقدم ادمی که میخواد 70 - 80 سال عمر کنه باید یک بار برای همیشه از ظروف سالم استفاده کنه. و گفته شده که ظروف پیرکس سالمترین ظروف هست. حالا من چند تا سوالدارم اگر میتونید راهنمایی کنید.

ایا ت وظرف پیرکس میشه برنج پخت ؟  میشه روش دمکش گذاشت تا بخارش بیرون نره ؟؟ و یا مثلا ته دیگ هم میندازه یا نه . ؟

ایا تو قابلمه اش میشه خوروشت درست کرد ؟

ایا تو ماهیتابه اش میشه بادنجان سرخ کرد ؟ البته من تا حالا ماهیتابه پیرکس ندیدم. فقط از این ظرفهایی که توش لازانیا درست میکنن اون هم تو ماکرویو دیدم.

اگر تجربه ای دارید بهره مند میشویم.

بعدا نوشت: انگیزه من برای نوشتن این مطلب لینکی هست که تو جواب یکی از کامنتای همین پست گذاشتم. خیلی جالب بود. 

.http://www.alef.ir/news/3970418014.html

  • *حاج آقا*

نظرات  (۸)

  • مامان طهورا
  • پیرکس های ایرانی که فقط به درد سالاد میخورن
    فرانسوی ها هم فقط به درد گرم کردن میخورن یا تخم مرغ پختن
    حتما برنج توش میسوزه. ته دیگش قابل استفاده نیست
    جدیدا یک سرویس های شیشه ای ایتالیایی اومده که چند سایز هم ماهیتابه دارن.
    به نظر خیلی جنسشون خوبه
    وای تحقیق که کردم فهمیدم خیلی نیاز به مراقبت داره
    مثلا بعد از سرخ کردن پیاز حتما باید آب جوش اصافه کرد نه آب سرد
    تفلون : آشپزی باهاش آسونه ، همه چی میشه پخت ، نسبتا ارزونه ، نیاز به مراقبت داره چون روکش داخلیش کنده میشه و از این جهت برای سلامتی مضره
    روحی : آشپزی باهاش آسونه ، همه چی میشه پخت ، ارزونه ، نیاز به مراقبت خاصی نداره فقط اگر غذا بسوزه و یا سیاه بشه باید با سیم ظرفشویی تمیزش کرد ، برای سلامتی مضر نیست
    چدن : آشپزی باهاش خیلی آسونه ، همه چی میشه پخت ، گرونه ، نیاز به مراقبت داره و نمیشه قاشق فلزی داخلش زد
    گرانیت : مثل چدن
    لعابی : غذاهای خشک رو خوب درنمیاره و بهش میچسبه اما غذاهای آبکی مثل خورشت رو خوب درمیاره ، قیمت متوسطی داره ، نیاز به مراقبت داره چون اگر غذا داخلش بچسبه به سختی تمیز میشه و ظرف آسیب میبینه ، اگر فقط یک نوع ظرف میتونین تهیه کنین توصیه نمیشه لعابی بخرین
    استیل : مثل لعابی و البته گرون تر
    پیرکس : من ندیدم کسی فقط ظرف پیرکس داشته باشه و یا برنج داخلش پخته بشه ، نیاز به مراقبت زیاد داره چون بهرحال امکان شکستنش وجود داره ، کمی گرونه ، تنوع نداره و مثلا من ماهی تابه پیرکس ندیدم تا حالا
    سرامیکی : مثل گرانیت ، البته فک کنم گرون تره و خیلی هم سنگینه
    مسی : از همه نظر خوبه خصوصا از نظر سالم بودن آشپزی تو این ظرفا ، فقط سفیدکردنش که گفتین و اینکه گرونه و وزنش زیاده
    بازم داریم ؟!!!
    اگر فقط میخواهین یک سرویس تهیه کنین و آقای باحوصله و با سلیقه ای نیستین و به درستی از ظرفها مراقبت نمیکنین (خخخخخ) توصیه میکنم ظروف روحی تهیه کنین
    اگر هم اصراری ندارین که سرویستون یک دست باشه از هر نوع، یک ظرف رو انتخاب کنین
    وای چقد حرف زدم از نفس افتادم
    پاسخ:
    سپاس
    سلام از همه بهتر اینه بدین ظروف مسی رو یک جای مطمئن سفید کنند اکه خوب استفاده کنید وبه زور تهش خش نندازید اصلا تا دوسال احتیاج به سفید کردنم نداره چون گاها افراد فکر میکنند مس سیاه که میشه باید سفید بشه نخیر اون سیاهی با پودر نرمه اجر خیلی خوب سفید میشه اما وقتی مس قرمز بشه باید سفید کرد که اونم اگر توش غذا پحته بشه اشکالی نداره فقط بعد خاموش کردن شعله باید ظرف مسی خالی بشه تا حالت اکسید وسبز رنگی به غذا نده که ضرر داره برا خورش هم ازهمه بهتر استفاده از ظرف سنگی هست که مثل زود پز حتی سزیغتر وخوش مزه تر وبا خاصیت واملاح مفید فراوان غذارو میپزه
    ظروف پیرکس خیلی خوبه ولی احتیاج به مراقبت داره وبیشتر برا گرم نگه داشتن غذا رو بخاری وسماور خوبه ونگه داری غذا یخچال
    پس نظر من اینه همون مراقبت رو برا ظزوف مسی تون داشته باشین به صرفه تره
    پاسخ:
    سلام.امروز درباره مضرات ظروف مسی میخوندم. لینکشو پیدا کنم میفرستم. ممنون

    سلام مجدد.
    پیدا کردم لینک رو با کامنتاش بخونید
    http://www.alef.ir/news/3970418014.html
  • مامان طهورا
  • قبل عید خیلی تحقیق کردم برای خرید قابلمه
    آخر سر رفتم سرویس سرامیکی خریدم
    تا الان که خیلی راضی بودم. چون مثل تفلون خراب نمیشه و قاطی غذا نمیشه. البته باید مراقبت کرد که خش نیفته

    مس هم که دوستان میگن
    خطرناکه
    مثلا موقع پخت اصلا نباید آبلیمو به غذا اضافه کرد ... چون خوراکی های ترش زودتر باعث سیاهی اش میشه
    پاسخ:
    گرانیت چطوره؟ بهتر نیست؟ 
    قیمت و مارک هم اطلاعاتی دارید؟ میگن تقلبی توش زیاده
  • مامان طهورا
  • ببخشید من اشتباه گفتم سرامیک. منظورم گرانیت بود( اشتباه لفظی شد)
    من گرانیتی خریدم
    من خودم بعد کلی پرس و جو
    سرویس گرانیت دسینی خریدم
    هم جنسش عالیه و هم قیمتش مناسبه
    مادر شوهرم کره ای خرید که اسمش رو نمیدونم
    و خواهر همسرم گرانیتی هافمن آلمان خرید
    اونا هم خیلی راضی هستن ولی گرون تر از دسینی هست
    البته مادرم مارک متفرقه شو خرید .خیلی زود خراب شد.

    پاسخ:
    تشکر فراوان
    بله در ظروف پیرکس میشه غذا سرخ کرد یا پلو دم کرد و این ظرفها هم در ایران موجود . ولی تو ایران توصیه نمیشه چون ما اینجا سیتم اجاق هامون گاز و به همین دلیل در ظروف پیرکس غذا زود میسوزه . کشورهای دیگه اکثر شعله های اجاقشون برقی به همین دلیل این ظرفها تو کشورهای دیگه پر کاربرد تر .بهترین وسیله برای شما با توجه به اینکه اقا هستین و کم حوصله تر در خصوص نگهداری ظزوف ظروف چدن با کف سرامیک هم مقاوم و هم به صرفه
    پاسخ:
    متشکر و ممنون
  • مامان طهورا
  • کامنت مو در مورد ظروف گرانیت دیدید یا دوباره بنویسم؟
    پاسخ:
    بله دیدم. ببخشید که متوجه علامت تایید نبودم
  • بچه پولدار
  • ایرانی میخوای یا خارجی ؟ خب معلومه که ایرانی میخری. اما اگر وزنش برات مهم نیست از این چدنی ها بردار. تو دعوا هم بدرد میخوره.
    پاسخ:
    فکر مردانه . مردا اشپز بشو نیستن.

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.