روزهای عاشقی یک طلبه

طلبگی یعنی توکل داشتن ، رنگ بی رنگی به تن انداختن / اینجا : دانشگاه کوچک من

طلبگی یعنی توکل داشتن ، رنگ بی رنگی به تن انداختن / اینجا : دانشگاه کوچک من

روزهای عاشقی یک طلبه

بسم الله الرحمن الرحیم طلبه شدم ، نه به اجبار و نه به طمع ، به عشق و علاقه ، و با توکل بر خدای متعال قدم در این راه گذاشتم. .............. محور طلبگی جز عشق چیزی نیست ............... عشق به دو چیز : عشق به خدا و عشق به خدمت ....................... عاشق بودن باعث میشه که ادم کارهای عجیبی کنه ، و اتفاقات خاصی رقم بخوره. ................. این که یه نفر از یه خانواده ی نسبتا پولدار و سرشناس تصمیم بگیره طلبه بشه برا خودش حکایت ها داره ............. اینحا از روزهای زندگی ام مینویسم..... بنای اینجا بر تایید کامنت ها هست اما قانون اصلی اینه که من هر کامنتی رو صلاح بدونم تایید میکنم. پس همیشه احتمالش هست که کامنتی عمومی نشه و فقط خودم بخونم.

آخرین مطالب
محبوب ترین مطالب

املت سریع

جمعه, ۲۵ آبان ۱۳۹۷، ۰۷:۱۵ ب.ظ

از انجا که در دنیای امروز سرعت پخت و پز اهمیت دارد روشی برای پخت سریع املت که غذای مهم ما ایرانی ها برام شام هست رو عرض میکنم.

کمی پیاز خرد کنید و در ماهیتابه تف بدین. همراه کمی روغن - ترجیحا روغن حیوانی یا زیتون . گوجه رو بشورید و در ماهیتابه خرد کنید باز کمی روغن اضافه کنید و در شعله معمولی حرارت بدین کمی که نرم شد با گوشت کوب چدنی گوجه ها رو  به ارامی فشار بدین تا له بشن. خیلی سریع گوجه ها له میشن مثل اینه که اونا رو رنده کردین اما زحمت رنده کردن رو دیگه نداشتین.

بعد خوجه های له شده رو وسط ماهیتابه جمع کنید صبر کنید تا کمی اب گوجه ها بخار بشه و از بین بره. بعد توش تخم مرغ بندازید و هم بزنید بزارید بپزده .

املت خوب و خوشمزه اماده هست. نوش جون. کمی اویشن و فلفل هم پای سفره بزارید همراه با سبزی خوردن. به همین سرعت.

پ ن : اگر دستور غذای خوب و سریع یا غذای جالب دارید بنویسید . در وبلاگ منتشر میکنم.

حتی عکس غذاتون هم میتونید بفرستید.

موافقین ۲ مخالفین ۰ ۹۷/۰۸/۲۵
*حاج آقا*

نظرات  (۷)

۲۵ آبان ۹۷ ، ۲۰:۲۳ واگویه یه وبلاگ داره در blogsky
آشپزی کردن هم به حوصله و صبر و کمی علاقه نیاز داره
ولی در کل همیشه برام آشپزی کردن آقایون جالب بوده
کاش دید آقایون نسبت به انجام کارهای خونه متحول میشد(دید بعضی هاشون)
حالا یه کم فلفل دلمه ایی هم بریزی خوشمزه تر می شه

نوش جان
پاسخ:
قراره سریع اماده بشه.
بازم املت؟!!
شما بگو جز املت جی بلدی!؟
چه غیبت طولانی ای!! اللهم عجل لفرجک
۲۵ آبان ۹۷ ، ۲۳:۰۸ بابای نرگس
املت ربی هم خوبه حاج آقا
به نام خدا کشک و کدو
یک پیاز رانگینی خرد کنید و در روغن تفت حاج اقا !!!تفت بدهیدد
کدو ها را پوست گرفته و خرد کنید و در پیاز با زردچوبه کمی تفت بدهید فلفل قرمز و اگه دوست داشتین پودر سیر أضافه کنید و نمک هم بزنید بعد کمی اب روی ان بریزید و بذارید با أب بپزد اگه عجله دارید بعد از چند دقیقه با گوشکوب لهش کنید باید أب این غذا کاملا تمام شود و تبخیر شودکدوها هم حتما له بشه سپس کشک أضافه کنید و با نون میل کنید هم ساده هم خوشمزه هم ارزان نسبتا و هم رژیمی
پاسخ:
ممنون
سلام املتتون زیادی چربه دوبار روغن ریختین میتونید گوجه رو بذارید بدون روغن نرم که شد له کنید بریزید تو پیاز داغ
پاسخ:
سلام. یا عزیز زهرا
۲۸ آبان ۹۷ ، ۲۲:۳۴ متاهل پر درد سر
حاج اقا به من یه مشورت میدی ؟ ممنون

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.